דרך הזמנה ומידע פרקטי
האם יש אפשרות להחליף או להחזיר מוצרים?
כן, ישנה אפשרות להחליף או להחזיר מוצרים תוך כדי תקופת ההחזרה. יש לקרוא את מדיניות ההחזרות שלנו לפרטים נוספים.
האם ישנה אפשרות לקבל הצעות מותאמות אישית לאירועים או מתנות עסקיות?
כן, אנו מספקים הצעות מותאמות אישית לאירועים ומתנות עסקיות. יש ליצור קשר עמנו במספר 0547337675
כמה זמן ייקח לי לקבל את ההזמנה שלי?
עד 2 ימי עסקים
במידה ואני רוצה לעשות שוב את אותה הזמנה שכבר עשיתי האם יש באפשרותי?
במידה והקמת חשבון לפני ביצוע ההזמנה ההאחרונה תוכל להכנס לאזור האישי ולבצע את אותה הזמנה שוב. במידה ולא הקמת חשבון אנא פנה אלינו ונעזור לך 0547337675
האם היינות מגיעים מהייקבים?
כן, כל היינות שלנו מגיעים מהייקבים עצמם
מה העלות משלוח?
עד 350 ש"ח עלות המשלוח הינה 30 ש"ח
מעל 350 ש"ח המשלוח הוא חינם
חווית השתייה וטעמי היין
אחרי כמה זמן מפתיחת הבקבוק מומלץ לשתות ממנו?
זה מאוד תלוי ביין, בגדול מומלץ לשתות את היין עד 5 ימים מפתיחת הבקבוק.
עצה קטנה מאיתנו, בעת הוצאת הפקק מהבקבוק במידה והרעש שנוצר הוא חזק כנראה שהיין החמיץ.
באיזה טמפרטורה מומלץ להגיש יין אדום ולבן?
- יינות אדומים יבשים טמפרטורת ההגשה המקובלת של יינות אלו הינה 16-18 מעלות.
- יינות לבנים ויינות רוזה מגישים אותם בטמפרטורות נמוכות יותר – 9-12 מעלות.
כמה זמן לפני השתייה מומלץ לפתוח את הבקבוק?
תלוי ביין, ככל שהבציר ישן יותר כך גם ניתן יותר זמן ליין לנשום כיוון שהוא התיישן הרבה זמן בחבית ובקבוק.
בציר 2016-2019 שעה-שעתיים לפני
בציר 2020-2022 חצי שעה לפני
בציר 2023 - בציר חדש ולא מצריך פתיחה מוקדמת מדי
איזה יין יכול להתאים למגוון רב של אנשים?
היינו ממליצים ללכת או על אדומים עשויים מענבי מרלו, סירה, שיראז ופינו נואר
ולבנים עשויים מענבי סובניון בלאן או שרדונה
איך ניתן להתאים גבינות ליין?
- גבינות צהובות קשות הן הקלות ביותר להתאמה - יין אדום או לבן, יבש וארומטי כמו: סוביניון בלאן, שרדונה, מרלו ועוד.
- גבינות בשלות וחזקות כמו קממבר, ברי וכד' ישתלבו עם יין אדום ותיק אך לא "גדול" במיוחד.
- גבינות כחולות יתאימו עם יינות מתוקים - סוטרן, מוסקט קינוח, פורט.
- גבינות עיזים ישתלבו עם יינות לבנים יבשים וארומטיים: סוביניון בלאן ושרדונה, ריזלינג יבש ולעיתים גם עם יינות חצי יבשים עדינים הנוטים אל היבש.
- גבינות מעושנות ילכו טוב עם יין מסוג גוורצטרמינר או זן ארומטי אחר, לאו דווקא מוסקט.